Iniciativa Legislativa Popular per la regulació del cànnabis.

Què es La Rosa Verda?

És una iniciativa legislativa popular per regular les associacions de persones consumidores de cànnabis.
És la primera proposició de llei Europea que introdueix el cultiu, distribució i transport de cànnabis, així com el control de la seva qualitat.
Per què?
Estem en un moment històric: S’acosten les eleccions més incertes i ajustades des de l’inici de la democràcia. El nostre vot és més important que mai!
El Parlament va iniciar un procés de regulació que ha establert les bases per elaborar la Rosa Verda, una proposta que dóna solució als problemes de consumidors, socis i clubs!
No obstant això cada dia es produeixen intervencions, tancaments, confiscacions, detencions. El model de club social de cànnabis està en perill. Ara és el moment!
A dia d’avui els clubs socials de cànnabis constitueixen una xarxa capaç d’afrontar el repte de recollir les suficients firmes perquè el Parlament pugui abordar decididament les necessitats de la ciutadania.
Com?
L’observatori Civil de Polítiques de Drogues va elaborar una proposta legislativa que va ser presentada per una àmplia comissió promotora i admesa a tràmit pel Parlament de Catalunya.
Aconseguint el major nombre de signatures de la història i demostrar que la societat dóna suport a la legalització.
Estem formant un equip capaç d’aconseguir el rècord històric de signatures. Calen mitjans teu paper importa!
Ara! El 8 de maig comença la campanya per a les eleccions municipals, l’11 de setembre començarà la campanya per a les eleccions plebiscitàries al Parlament de Catalunya. La Rosa Verd, hi serà perquè els partits escoltin la nostra veu i perquè puguem decidir també amb el nostre vot!
Qui la Promou?
La Rosa Verda és una iniciativa de totes aquelles persones que participin com a fedataris i donin el seu suport signant la proposta!
Participa, el teu paper important!
La proposició de llei

logo rosa verdaComença la Operació Fedataris, som una xarxa

Ara és el moment de demostrar que comptem i ens podem organitzar per defensar els nostres drets fonamentals i viure amb seguretat. El Parlament de Catalunya ha fet un pas endevant i ha obert el procés oficial de recollida de signatures.

Com fer-ho?

Les signatures s’ha de recollir en un periode de 120 díes hàbils des de la recollida del primer plec. Els plecs seran segellats pel Parlament de Catalunya i el procès serà supervisat per la comissió de control.

Qui pot recollir les signatures?

Els fedataris són les persones habilitades per recollir les signatures, colaboren amb el Parlament de Catalunya i la Comissió Promotora. Són les arrels de la Rosa Verda i del procès de regulació.

Han de facilitar les seves dades personals a la Comissió Promotora de La Rosa Verda perquè les presenti al Parlament.

Els Clubs i Associacions poden propossar fedataris?

Sí: El més important que els clubs de Catalunya propossin com a fedataris els seus socis colaboradors i membres de la Junta Directiva. D’aquesta manera cada club serà un centre de recollida de signatures.

Fins quan ens podem fer Fedataris?

Els fedataris es poden fer fins al día 4 de maig de 2015. ARA ÉS L’HORA!

Com ens podem fer fedataris?

Mitjantçant inscripció online, o contactant a info@larosaverda.org
+Info: http://www.larosaverda.org/