Million Marihuana March 2015

El Moviment Cannàbic Català (MCC) us convida, amb motiu de Million Marihuana March a les jornades culturals, lúdic festives i reivindicatives que es portaran a terme el Dissabte 2 de Maig a la ciutat de Barcelona.

Com a ciutadans i ciutadanes , exigim a les autoritats que regulin la tinença en petites quantitats, quantes plantes es poden cultivar, l’ús terapèutic i la regulació específica de les associacions cannàbiques, que es reconegui la realitat social de l’ús d’aquesta substància i s’organitzi un procés participatiu amb el sector, que busca donar-hi resposta han polítiques educatives per la gestió de plaers i la salut de la persona usuària i de la societat en general.

Million Marihuana March bcn 2015 MCCEl moviment cannàbic, esta vivint un moment històric, s’estan fent passos de gegant tot i què encara ens queda molt camí per recórrer, el cànnabis està més obert que mai, a Catalunya i a molts països del món on s’estan fent passes en aquest sentit, ara és el moment de tirar endavant, de mirar cap al futur, d’escoltar i treballar tots i totes plegats per tirar endavant.

Els actes s’inicien amb

17:00 Presentació de la ILP Rosa Verda.
17:14 Fi de la Prohibició i ara què….?
Taula Rodona, que vol reflexa el futur del Cànnabis a nivell nacional i internacional, L’acte se celebrarà al Hash Marihuana Cáñamo & Hemp Barcelona, Direcció: Carrer Ample 35 Barcelona. Els ponents convidats a la xerrada, seran:
• Jurídico: Gabriel Miro
• Societat: Consell de la Joventut de Barcelona. Salut CJB (Presentació Campanya 2015)
• CSC: Som el que cultivem
• Medicinal: Doctor Garcia de Palau
19:00 Concentració Plaça de la Merçe
19:30 lectura del Manifests
20:00 Acte de cloenda

Des del Moviment Cannàbic Català esperem que aquesta Million Marihuana March serveixi per fer evident, una vegada més, que som una realitat a la que no es pot apartar la vista i que EXIGIM ELS NOSTRES DRETS!

Us esperem a tots i totes per la defensa del dret a decidir i estarem encantats de rebre la vostra presència en els actes.

 

 

Feu un comentari