Sant Cannut 2015

El Moviment Cannàbic Català (MCC) ens convida, en motiu de l’onomàstica de Sant Cannut, a les jornades culturals, lúdicofestives i reivindicatives que es viuran el dissabte 24 de gener a la ciutat de Barcelona.

Aquest ha estat un any històric per tot el moviment cannàbic. Estem fent passos de gegant tot i què encara ens queda molt camí per recórrer quan des de l’Estat Español se’ns intenta imposar una Llei d’Inseguretat Ciutadana que pretén aniquilar els moviments socials, les manifestacions i les plantacions.

Com a ciutadans i ciutadanes , exigim a les autoritats que despenalitzin la tinença en petites quantitats, que concretin quantes plantes es poden cultivar i que entenguin que el problema hi és perquè ells volen que hi sigui. Per això, els companys i companyes del MCC han escollit el lema   “Cultivar es el teu dret” .

Us esperem a tots i totes per la defensa del dret a decidir.logo Moviment Cannàbic Català(1)

Feu un comentari