Solidaritat amb Josep Pàmies, plantem Marihuana i fem la nostra

Manifest de suport

Ja són massa les plantes prohibides, ja són massa les persones acusades de cultivar-les i ja són massa els coneixements populars que ens impedeixen compartir.Les cultures pageses són fruït d’una relació mil•lenària entre la humanitat, el medi i la resta d’espècies. Cap estat, cap universitat, cap lobby empresarial, cap hospital les ha de poder impugnar, amagar o privatitzar.

Som persones conscients i solidàries i no creiem en el paternalisme d’una administració que criminalitza les actuacions pel bé comú al temps que entorpeix la justícia davant la corrupció;una administració que protegeix els grans interessos econòmics i dilata la resolució de les causes d’arrel de la malaltia, la pobresa i la destrucció del planeta.

Ens oposem a la inculpació de Josep Pàmies i la Dolça Revolució de les Plantefem la nostras Medicinals, per cultivar, recomanar i facilitar marihuana per a usos medicinals.Considerem injust que no es permeti cultivar marihuana per a usos mèdics, quan d’aquesta activitat se’n derivaria la millora i curació de diverses malalties com ho demostren centenars d’estudis científics i la pràctica diària de milers de persones.

Mentre siguem privats de poder decidir directament sobre allò que ens afecta amb consultes vinculants i altres mecanismes horitzontals, manifestem la nostra voluntat de desobeir lleis injustes i, entre elles, les que ens porten a presentar aquest manifest.

I per això:

  • Demanem l’arxivament de la causa contra Josep Pàmies i la Dolça Revolució.
  • Exigim la despenalització del cultiu i ús de marihuana, per facilitar-ne els usos medicinals i eradicar-ne el narcotràfic.
  • Fem una crida a plantar marihuana i oferir-la una vegada obtinguda a totes les unitats de dolor dels hospitals, com alternativa natural a la morfina, la cortisona i altres medicaments que causen greus efectes secundaris.
  • Invitem a fer ús de la desobediència civil organitzada per acabar amb l’actual règim alimentari, mèdic i polític i construir-ne un de nou, basat en la justícia social i ambiental i en la democràcia directa.

Signeu el manifest

Feu un comentari