L'inici del canvi a Sud-amèrica

drogasL’inici del canvi a Sud-amèrica s’inicià al 2013 entre els mesos d’abril i juny es van desenvolupar conferències i debats simultàniament en Colònia, Tacuarembó, Montevideo i Maldonado, amb l’objectiu de reflexionar sobre les polítiques de drogues, la construcció de nous paradigmes i el control i regulació del mercat del Cànnabis.
Junta Nacional de Drogues i Mides van organitzar el “Diàleg Nacional sobre polítiques de Drogues: control i regulació estatal del mercat de la Marihuana”.
La conferència, que es va denominar “Autocultivos i Clubs”, correspon a la realitzada el dijous 4 d’abril a la Sala de Conferències de la Facultat de Ciències Socials. Va conta amb presència de Jorge Hernández Director del col·lectiu per una política integral cap a les Drogues (CUPIHD), Martin Barriuso, fundador de Pannagh i ExPresident de la Federació d’associacions Cannábicas (FAC), Oscar Paris, col·laborador de la Subdirecció General del departament de salut publica de Catalunya.