La Regulació dels CSC´s a Debat als ParlamentsfacLes notícies que ens arriben des dels parlaments Català, Basc i Balear no poden ser millors, més fins i tot del que molts activistes veterans podien imaginar fa amb prou feines vint anys. En un termini de quatre mesos el Parlament Català haurà de tenir llista una regulació dels clubs cannábicos establertes en la seva comunitat. També el Parlament Balear ha admès a tràmit una petició d’empara institucional a l’activitat dels CSC’s i per a la creació d’una comissió especial sobre regulació dels mateixos presentada pels companys de FAC Balears. I en Sant Sebastian s’ha elaborat una ordenança municipal per regularitzar la situació dels clubs socials de cànnabis que serà aprovada aquest Divendres 14 de Març.
És realment encoratjador observar un canvi en la disposició política cap a les propostes sobre regulació de les activitats dels clubs socials de cànnabis, el camí que queda per recórrer és realment deixo anar ja aquests gestos són solament això, gestos. Però són gestos sense precedents amb el que cal pensar que existeix ja ampli coneixement  de quin engranatges s’han de reparar dins del nostre marc jurídic, que en matèria de cànnabis fa aigües per moltes esquerdes. Els casos Català i Basc potser responguin a una problemàtica palesa dins del propi moviment associatiu, ja que l’increment en la creació de nous clubs aquests últims anys ha estat realment espectacular. Però no hem d’oblidar que els nostres companys de les federacions regionals han estat realitzant un treball informatiu sense precedents, fent arribar aquestes propostes de regulació als diferents partits polítics i administracions, associacions de malalts, cossos de seguretat de l’estat, etc… Des de la FAC volem reconèixer la labor dels companys i companyes que fan possible que aquest model sigui reconegut dins i fora del nostre país.
ENHORABONA ACTIVISTES !!
Info: http://www.fac.cc/index.php?option=com_content&view=article&id=250:gene&catid=2:noticias