Un any més, torna Spannabis!!

Un any més,  torna Spannabis!!, i posem en marxa el punt de trobada més activista de tota la fira i com sempre al vostre estand de referència. Aquest any podreu trobar-nos a  l’estand 234 (annex 3).

L’edició d’enguany pretenem fer un pas endavant, i a L’estand  234 (annex 3) trobareu tot allò que us pugui ser útil, convenis amb organitzacions de reducció de riscos, formacions específiques, projectes amb actors del sector, atenció terapèutica amb doctors col·legiats, gabinet jurídic per a les vostres consultes, informació actualitzada i tot allò que com a col·lectiu aconseguim per reforçar els vostres projectes.

Aquest any, hem organitzat les següents activitats:

Divendres ens retrobarem amb les companyes de ConFAC, per intercanviar opinions sobre les últimes novetats que ta a nivell estatal com a nivell autonòmic es van aconseguint sobre la regulació de les associacions Cannàbiques , podreu adquirir les vostres cornucòpies y sol·licitar la vostra acreditació com Cannabis Friendly Point si encara no la teniu.

Dissabte i com a novetat d’aquest any: prepara’t per a la RuletActivista!! Fes girar la ruleta i porta’t un premi assegurat, apostar per l’activisme sempre té premi dels amics i amigues de FUM, Hemp Trading, Maria Green, Top Crop, Buddha Seeds, Sensi Seeds, Alchimia  i productes exclusius de CatFAC

Diumenge farem la III Edició del Brunch-Cànem amb col·laboració amb NaturFlow, Cali terpens, Csc Vending i Cannactiva començant així l’últim dia de la fira amb energia, bona companyia, i donant a conèixer la importància del patrimoni alimentari i que tenim al voltant de Cànem .

Així que ja ho saps, suma’t a l’activisme cannàbic i lluita pels teus drets!