El Ple municipal aprova una normativa per a clubs cannàbics a Castellbisbal

El darrer Ple municipal, celebrat fa una setmana, va aprovar una normativa local per als clubs cannàbics que obrin al municipi.

La norma, que segons es va indicar al ple des de l’equip de govern copia les de nombrosos municipis que ja compten amb clubs d’aquesta mena, es va començar a tramitar després que la Generalitat –que ha d’autoritzar en primera instància la instal·lació de clubs cannàbics– informés a l’ajuntament que havia rebut una sol·licitud per obrir-ne un a Castellbisbal.

Segons la informació que va arribar al consistori, el club cannàbic era en realitat una empresa dedicada a la comercialització de productes cannàbics.

La recerca d’informació per completar la norma va portar a l’ajuntament a contactar al promotor de l’empresa, moment en que es va descobrir que en realitat la volia obrir a Barcelona però en el formulari de la Generalitat va indicar com a seu el seu domicili de Castellbisbal.

“Com ja s’havia fet la feina per tramitar l’ordenança i s’havia debatut amb els grups, l’hem portat al ple i ja estem coberts”, va explicar l’alcalde al ple.

El reglament es va aprovar amb els vots a favor de tots els partits excepte el PSC, que es va abstenir.

Info: 772.cat

Feu un comentari