Comunicat LA MACA


la maca

ATENCIÓ: CANVI DE LLOC!!

 SEREM A LA COMISSARIA DELS MOSSOS DE LES CORTS  (Travessera de les Corts, 319-321) A LES 10h.

 Avui dilluns, dia 9 de desembre de 2013, l’activisme cannàbic ha tornat a patir les contradiccions del sistema, un sistema que amb una mà oberta aposta per a la regulació de les associacions i amb l’altre mà estrangula les entitats que realitzen cultius compartits propis per defugir del mercat negre.

Doncs avui La Maca (Moviment Associatiu Cannàbic d’Autoconsum), una de les associacions històriques del moviment cannàbic català i espanyol, ha tornat a patir una intervenció de la Policia Municipal de Barcelona on s’ha intervingut un cultiu d’interior localitzat aprop de la mateixa seu social de l’entitat. Ha estat en aquest cultiu compartit, situat al barri de Sants de Barcelona, on el Secretari, un soci col·laborador i el President han sigut detinguts sols per ser-hi presents i des de fa unes hores estan detinguts a la Zona Franca.

De moment no en tenim més detalls però les conclusions són evidents abans de que acabi la intervenció. L’administració no és prou clara, som l’alternativa al narcotràfic i ens intervenen els cultius i si volen venir a veure els cultius tan sols ho han de dir, som associacions transparents i obertes, no ens amaguem de la nostra activitat. No ens poden seguir tractant com a delinqüents, fem una funció social i organitzada des de les persones consumidores.

Fem un servei social que hauria de ser públic i ens castiguen per això. Volem regulació, volem normes, volem complir-les i seguir treballant per cultivar els nostres drets.

FEM UNA CRIDA A TOTES LES PERSONES CONSUMIDORES, A TOTES LES PERSONES QUE DEFENSEN ELS DRETS CIVILS, A TOTES LES ASSOCIACIONS CANNÀBIQUES, A TOT EL MOVIMENT: DEMÀ ACOMPANYEU-NOS A LA COMISSARIA DE LES CORTS A LES DEU DEL MATÍ.

 

LA MACA SOM TOTES I TOTS!