Adhesión como simpatizante

Ja no podem esperar mes

Ens toca viure un temps d’incertesa on predominen els dubtes sobre quin serà el futur, no únicament els Club social de Cànnabis, sinó de molts altres aspectes al voltant de les polítiques i decisions que ens afecten.

A la CatFAC, seguim esforçant-nos per trobar i aplicar les possibles solucions que permetin continuar treballant per regularitzar l’activitat dels clubs cannabicisi, us volem fer partícips a totes i tots, del nostre compromís per treballar conjuntament per a cercar els mecanismes necessaris per tal de desenvolupar una resposta coordinada, organitzada i consensuada per una futura regulació que contempli i reculli les característiques i necessitats, que portem deu anys defensant

No volem deixar a ningú enrere, i per això des d’avui habilitem un nou procés d’afiliació, per a fer-lo més accessible, però garantint que com a membres de l’organització tindreu accés a la informació, assemblees, accions i projectes enfocats a aquest nou repte al qual ens enfrontem.

Afrontar el futur de les associacions Cannàbiques és un repte que hem d’afrontar juntes.
No ens fallem!

Feu un comentari