L’imaginari col·lectiu del món de la droga: traumes del passat i aprenentatges de futur

La democràcia va portar molta esperança i il·lusió a la ciutadania per la conquesta de nous drets i llibertats. Alhora, però, per a tota una generació de joves va iniciar una etapa de desconnexió, estigmatització i, desafortunadament, en massa casos, de mort per sobredosi o Sida. L’impacte que va tenir en l’imaginari col·lectiu el consum de drogues -i les polítiques que el van envoltar-  és un fenomen al qual no s’ha prestat prou atenció, la qual cosa ens pot condemnar a repetir errors del passat.‎

Amb Araceli Manjón, professora de Dret Penal (UC de Madrid); Miquel Casas, catedràtic de Psiquiatria (UAB) i cap del Servei de Psiquiatria de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, i Gemma Calvet, advocada i exdirectora general de drogues del Govern Basc.

Moderador: Stefan Rating, ponent de la Secció.

Data: 01/10/2015 – 19:00
Sala: Sala d’actes Oriol Bohigas
Accés:  Obert

Feu un comentari