Sant Canut 2015 “Cultiva és el teu dret”

Benvolguts, Benvolgudes,

el Moviment Cannàbic Català (MCC) us convida, amb motiu de l’onomàstica de Sant Canut, a les jornades culturals, lúdic-festives i reivindicatives que es portaran a terme el Dissabte 24 de Gener a la ciutat de Barcelona.

Aquest ha estat un any històric per tot el moviment cannàbic. Estem fent passos de gegant tot i que encara ens queda molt camí per recórrer quan des de l’Estat espanyol se’ns intenta imposar una Llei d’Inseguretat Ciutadana que pretén aniquilar els moviments socials, les manifestacions i les plantacions.

Com a ciutadans i ciutadanes, exigim a les autoritats que despenalitzi la tinença en petites quantitats, que concreti quantes plantes es poden cultivar i que entengui que el problema hi és perquè ells volen que hi sigui. Per això, els companys i companyes del MCC han escollit el lema “Cultiva és el teu dret”.

Els actes s’inicien amb:

Cultiu i legalitat16:14 – Taula Rodona “Cultiu i legalitat” El Centre Cívic Drassanes, situat al C/ Nou de la Rambla, nº 43. Amb la participació de:
– Pedro Caldentey Marí. Advocat penalista i soci fundador de la revista Cáñamo.
– Marti Cànaves, DMT advocats i coordinador Jurídic Projecte Cànnabis de Rasquera
– Miguel Torres. Advocat. Soci Fundador de la Revista Cáñamo.
Aquest debat pretén dissipar els dubtes i dóna llum a la legalitat del cultiu de cànnabis.

18:00 – Arribada de Sant Canut a la plaça Sant Jaume
19:00 – Lectura del Manifest.La lectura anirà a càrrec de Karulo Abellán, soci fundador de la històrica Associació Ramon Santos d’Estudis del Cànnabis (ARSEC) i Soci Fundador de la Revista Cáñamo.
19:30 – Acte contra la nova “llei Mordassa”
19:40 – Acte de cloenda

Des del Moviment Cannàbic Català esperem que aquest Sant Canut serveixi per fer evident, una vegada més, que som una realitat i que EXIGIM ELS NOSTRES DRETS!

Us esperem a tots i totes per la defensa dels nostres drets com a usuaris de cànnabis. Feu arribar la convocatòria a tots i totes, la vostra participació és molt important.logo Moviment Cannàbic Català(1)

 Moviment Cannàbic Català

Feu un comentari