Cannalunya

Un reportatge de record produccions, que recull la història del moviment Cannàbic Català, des de la fundació de la Associació Ramón Santos d’Estudis sobre el Cànnabis (ARSEC), al 1991, explicada pel seu fundador Felipe Borrallo. Fins a la fundació al 2011 de CatFAC, federació regional Catalana que desenvolupa el projecte de la Federació d’associacions Cannàbiques (FAC), adaptat a la realitat de la Societat Catalana.

Una visió diferent d’un moviment que es va inicia fa 23 anys i encarà continua vigent amb l’objectiu d’aconseguir una millora social que prioritzi el respecte, l’autonomia, i no les actituds repressives i punitives amb uns alts costos socials i econòmics. La defensa dels drets de les persones usuàries i dels petits productors, la sostenibilitat ecològica i el benefici social predominen sobre altres interessos. El dret a la salut, al lliure desenvolupament de la personalitat, a la informació i a la seguretat són valors preponderants en un camí que construïm tota la societat conjuntament.

Per a més informació, visiteu el web

videi

Feu un comentari