Trekt Uw Plant

trekt uw plantÉs una organització sense finalitats de lucre, fundada en 2006, amb l’objectiu de demostrar que és possible regular el consum i cultiu de Cànnabis per a l’ús personal dels adults a Bèlgica de manera oberta i senzilla però convincent. A Bèlgica cada adult pot posseir 1 planta de cànnabis per a ús personal sense ser processats.

No tothom té la possibilitat de fer créixer una planta de Cànnabis, aquest Cànnabis Social Club ofereix espai i comoditat per als membres del club que puguin fer créixer la seva Planta amb la facilitat d’un grup. És com una plantació legal i l’associació permet a les persones obtenir la seva”mala herba” sense comerç.
Els membres de
Trekt Uw Plant que han reservat una planta passen a recollir la seva collita, basant-se en el principi de la directiva ministerial – 1 planta per persona -.Est és un pas important per a la regulació legal del mercat de cànnabis a Bèlgica.

+info: http://www.trektuwplant.be/csc/Ledenformulier