Marxa mundial de la Marihuana 2013

marcha mundial madrid 2013La 27 Marxa mundial de la Marihuana 2013 inundar el centre de Madrid amb milers de consumidors, simpatitzants i amics del moviment Anti-prohibicionista, amb el lema Conrea els teus drets, la Marxa va baixar pel carrer Arenal entre els càntics i proclames dels milers de participants, en un ambient festiu i reivindicatiu a la recerca d’un canvi en l’actual política de Drogues. Un canvi que per primera vegada mirem amb optimisme, a l’observa que països de tot el món busquen alternatives per finalitzar amb l’actual guerra contra les Drogues.La Marxa va baixar fins a la Plaça d’Orient, aquest any sense presència de pluja, on pas a llegir el Manifestos per part de Lucky (AMEC) i Pichi (l’Ós i el Cogollo) on van agrair a tots / es els assistents la seva participació tot amb el desgast que patim tots nosaltres al veure que dia a dia intenten criminalitzar-nos, marginar-, i en definitiva despullar del dret a triar el que consumim. Aquesta ha estat sempre la principal basa del prohibicionisme. Prohibicionisme del qual no parlarem ni un minut més ja que és evident que el prohibicionisme ja a començat a descarrilar. El que està en les nostres mans és el crear unes bones vies pels camins de l’anti prohibicionisme. És hora de llevar-se! sortir de l’armari! deixar de tenir por! I deixar d’amagar! CONSUMIM MARIHUANA!
Si bé també hem de demostrar que som perfectament conscients i fem un ús responsable i respectuós de cànnabis.Estem vivint un moment sense parangó! A Madrid hi ha 20 associacions els objectius són clars transparents i consensuats. Fruit d’això és el recent naixement de la Federació Madrilenya de usuaris de cànnabis MADFAC!! Ara mes que mai la necessitat d’una regulació. I en aquest sentit en la FAC duent a terme diferents projectes.
no mas multasFruits noves d’aquests han estat la compareixença davant el Parlament Basc, la creació d’una comissió al PV per discórrer en eines jurídiques per a la regulació dels csc s i l’auto-cultiu, la creació d’un Codi de bones pràctiques realitzat per la Eusfac i l’Institut Cronològic Basc. L’Informe jurídic Muñoz i el Ripollès, Compareixença al la Comissió Mixta al Congrés dels diputats, un procés de pactes i regulació a Catalunya amb tots els partits polítics, el Departament de Salut, Justícia, Interior i Fiscalia de la Generalitat de Catalunya.No volem simplement fumar marihuana! Volem poder saber el que consumim! Volem poder decidir sobre com ho fem! Volem uns preus justos per a productors i consumidors! No volem que la marihuana acabi en mans de les indústries tabaqueres o les farmacèutica.El final del Prohibicionisme aquesta prop i està a les nostres mans que esdevingui una realitat d’una forma justa i respectuosa amb els consumidors.