San Canuto 2013 Barcelona

El proper 19 de gener celebrem Sant Canut a Barcelona y fem una crida a tots els usuaris de cànnabis de Catalunya, tant lúdics com terapèutics, per festejar junts reivindicant el nostre dret sobre l’ús de la planta.

Com cada any queda convocada la manifestació a la Plaça Sant Jaume a les 18:00h, per emprendre una marxa pels carrers de Ciutat Vella acompanyats per uns magnífics batucaires, culminant a la Plaça de la Mercè amb sorpreses, concerts i actes reivindicatius.

Moviment Cannàbic Català

Comunicado de Prensa

El próximo 19 de enero celebramos San Canuto en Barcelona y hacemos un llamamiento a todos los usuarios de cannabis de Cataluña, tanto lúdico como terapéutico, para festejar juntos reivindicando nuestro derecho sobre el uso de la planta.

Como cada año queda convocada la manifestación en la Plaza Sant Jaume  a las 18:00h, para emprender una marcha por las calles de Ciutat Vella acompañados por batucas., culminando en la Plaza de la Mercè con sorpresas, conciertos y actos reivindicativos hasta las 21:30h.

Movimiento Cannábico Catalán