Com ja sabeu, la CatFAC ha firmat un conveni de col.laboració amb la Universitat del País Basc per acompanyar les pràctiques del Màster de Feministes.

13339598_479048362298906_3065965504077436703_nGràcies a aquesta col.laboració, la CatFAC podrà portar a terme un projecte que pretén conèixer millor la realitat de la dona dins les associacions cannàbiques de la federació.

Durant el mes d’abril la responsable d’aquest projecte, RCastells , ha visitat tres de les associacions de la federació fent sessions informatives sobre l’enquesta que s’ havia de respondre. Aquest mes de maig s’està realitzant la recollida de dades i es passarà a classificar els resultats i treure’n conclusions.

D’ aquesta manera es podrà aprofundir una mica més en la realitat de la dona i dirigir aquest grup segons les seves necessitats.

Després de la recollida de dades, es presentaran els resultats a la VI Trobada de Dones de la CatFAC.

Si volem unes polítiques de drogues més justes i igualitàries hem de tenir dades, i qui millor que nosaltres mateixes per realitzar el recull d’aquestes mitjançant estudis, investigacions, trobades… Fent coneixement des de la base del moviment. Perquè només amb sentit crític, de forma participativa i amb perspectiva de gènere elaborarem i desenvoluparem coneixement sobre el cànnabis i les dones en l’àmbit de les associacions cannàbiques i posarem la llavor per unes polítiques de drogues més justes, igualitàries i que respectin la vida de totes les persones

Leave a Comment