Com ja sabeu, asics femme la CatFAC ha firmat un conveni de col.laboració amb la Universitat del País Basc per acompanyar les pràctiques del Màster de Feministes.

13339598_479048362298906_3065965504077436703_nGràcies a aquesta col.laboració, Portland Trail Blazers

la CatFAC podrà portar a terme un projecte que pretén conèixer millor la realitat de la dona dins les associacions cannàbiques de la federació.

Durant el mes d’abril la responsable d’aquest projecte, nike air max thea blanc strass RCastells , Chad Kelly Jerseys ha visitat tres de les associacions de la federació fent sessions informatives sobre l’enquesta que s’ havia de respondre. Aquest mes de maig s’està realitzant la recollida de dades i es passarà a classificar els resultats i treure’n conclusions.

D’ aquesta manera es podrà aprofundir una mica més en la realitat de la dona i dirigir aquest grup segons les seves necessitats.

Després de la recollida de dades, Michael Wacha Jersey es presentaran els resultats a la VI Trobada de Dones de la CatFAC.

Si volem unes polítiques de drogues més justes i igualitàries hem de tenir dades, Central Michigan Chippewas i qui millor que nosaltres mateixes per realitzar el recull d’aquestes mitjançant estudis, Golden State Warriors investigacions, trobades… Cheap Fjallraven Kanken Outlet Fent coneixement des de la base del moviment. Perquè només amb sentit crític, de forma participativa i amb perspectiva de gènere elaborarem i desenvoluparem coneixement sobre el cànnabis i les dones en l’àmbit de les associacions cannàbiques i posarem la llavor per unes polítiques de drogues més justes,

By |octubre 8th, 2016|Sin categoría|