esquejesLa CatFAC distingeix els seus serveis i accions entre aquells destinats a les persones usuàries en general i aquells destinats a les associacions, és a dir, a les persones usuàries organitzades.

Jornada d’assessorament

Aquí trobareu llistats alguns dels serveis que avui oferim.

asesoramentLa Federació és un espai col·lectiu i compartit que anem construint entre totes i tots, un espai viu que es va dotant de més serveis si el col·lectiu ho requereix.

Si la teva associació ja funciona o voleu crear-ne una, aquí trobaràs els beneficis de compartir camí amb el nostre i gaudir dels serveis que oferim des de la Federació.

Des de la CatFAC apostem per un nou format d’assessorament que entenem que dóna una resposta més acurada a les vostres necessitats, aprofundint en continguts i oferint tots els materials necessaris. Volem traslladar-vos tota la nostra experiència i què amb tota la informació pugueu encapçalar projectes sòlids, que perdurin en el temps.

Us oferim una jornada d’assessorament que es dividirà en tres blocs, que considerem els més importants per persones que com vosaltres aposten pel model associatiu.
– Context Cannàbic i situació actual a Catalunya.
– El Codi de Bones Pràctiques.
– Com crear la teva associació Cannàbica, PAS a PAS
També se us entregarà tota la documentació necessària que us facilitarà el bon desenvolupament de la constitució de les futures associacions que representeu.

Per participar a les jornades cal posarse en contacte al correo Territori@catFAC.org i us facilitarem tota la informació necessària.

Fem junts el camí

Conveni amb GAC

gacGrup de Asesoramiento & Consulting (GAC) va ser fundada l’any 1989 i s’ha especialitzat en la prestació de serveis professionals a empreses i particulars. La formació permanent dels seus professionals garanteix que l’assessorament Fiscal al client es realitzi de forma continuada, transmetent i adaptant la fiscalitat a les seves necessitats amb l’adequada qualitat en la prestació de serveis.