esquejesLa CatFAC distingeix els seus serveis i accions entre aquells destinats a les persones usuàries en general i aquells destinats a les associacions, és a dir, a les persones usuàries organitzades.

Jornada d’assessorament

Aquí trobareu llistats alguns dels serveis que avui oferim.

asesoramentLa Federació és un espai col·lectiu i compartit que anem construint entre totes i tots, un espai viu que es va dotant de més serveis si el col·lectiu ho requereix.

Si la teva associació ja funciona o voleu crear-ne una, aquí trobaràs els beneficis de compartir camí amb el nostre i gaudir dels serveis que oferim des de la Federació.

Des de la CatFAC apostem per un nou format d’assessorament que entenem que dóna una resposta més acurada a les vostres necessitats, aprofundint en continguts i oferint tots els materials necessaris. Volem traslladar-vos tota la nostra experiència i què amb tota la informació pugueu encapçalar projectes sòlids, que perdurin en el temps.

Us oferim una jornada d’assessorament que es dividirà en tres blocs, que considerem els més importants per persones que com vosaltres aposten pel model associatiu.
– Context Cannàbic i situació actual a Catalunya.
– El Codi de Bones Pràctiques.
– Com crear la teva associació Cannàbica, PAS a PAS
També se us entregarà tota la documentació necessària que us facilitarà el bon desenvolupament de la constitució de les futures associacions que representeu.

Per participar a les jornades cal posarse en contacte al correo Territori@catFAC.org i us facilitarem tota la informació necessària.

Fem junts el camí

Convenis de col·laboració i cooperació

gacGrup de Asesoramiento & Consulting (GAC) va ser fundada l’any 1989 i s’ha especialitzat en la prestació de serveis professionals a empreses i particulars. La formació permanent dels seus professionals garanteix que l’assessorament Fiscal al client es realitzi de forma continuada, transmetent i adaptant la fiscalitat a les seves necessitats amb l’adequada qualitat en la prestació de serveis.

logo_50mm ample-02

La CatFAC segueix apostant per millorar la gestió de les associacions cannàbiques i encaminar-les a la professionalització. weed Gest és un programari de codi lliure,que dona resposta a les necessitats d’administració de socis i control d’activitat.

https://cscvending.org

Treballem amb l’objectiu d’ampliar contínuament el ventall de cursos i d’impulsar l’atenció a les persones sòcies de les associacions de CatFAC, implementem el nostre catàleg de serveis amb #CscVending,un servei professional especialitzat en vending per a associacions cannàbicas. CSCVending

390

Conveni de col·laboració entre la Federació i MiniVAP ‏ per tal  de que els nostres federats, puguin oferir a les seves persones associades garanties i informació sobre la qualitat ,per adoptar diferents via d’administració.

 

ugtLa prevenció laboral específica que com a treballadors haurien de tenir, les condicions laborals establertes i regulades com a sector de treball, la necessitat de formació específica en el sector, porten a la CatFAC i a l’Avalot-Joves de la UGT de Catalunya a cercar el suport i la bonantesa amb el sindicats per a eradicar la indefensió que pateixen els treballadors i les treballadores del Sector del Cànnabis, així com els col·laboradors del mateix. UGT de Catalunya posa a la vostra disposició la Bústia Precària on esperem recollir les experiències laborals de milers de joves del sector d’activitat del cànnabis en les associacions de Catalunya.

Aquesta bústia la pots trobar a la pàgina web d’Avalot:  http://www.avalot-proves.net/