El divendres 11 de març va tenir lloc la presentació de la nova campanya de regulació Responsable. La plataforma té en el punt de mira al 2017 com a any clau per a la regulació del cànnabis a Espanya. La nova campanya ha donat el tret de sortida amb un espot en vídeo que vol col·locar el debat de la marihuana a la l’agenda política i al carrer.

La campanya s’ha presentat amb una web i una sèrie de continguts de fàcil consum per aconseguir la major difusió possible. La plataforma està fent esforços per ser un actor amb capacitat d’influència en l’agenda política i poder posar sobre la taula la regulació. La iniciativa està recolzada per diferents agents socials i col·lectius que treballen en l’àmbit del cànnabis, les drogodependències o la reducció de danys.

La plataforma Regulació Responsable es va constituir el passat any amb l’objectiu d’abordar una regulació en la producció i consum de cànnabis a Espanya. El projecte de regulació es fonamenta en cinc pilars. Aquests són (1) l’autocultiu i ús personal, (2) el cultiu col·lectiu i els clubs, (3) el comerç amb llicència, (4) l’educació per a un consum responsable i (5) l’accés terapèutic.

Vídeo de la campanya:

Leave a Comment