Spannabis 2016, Dillon Brooks College Jersey la Fira del Cànem i les Tecnologies Alternatives, celebrarà la seva tretzena edició a Fira de Cornellà de l’11 al 13 de març. Durant aquests dies també es duran a terme les World Cannabis Conferences, nike air max 2017 pas cher que enguany arriben a la seva tercera edició. nike lebron 13 Mike Williams NCAA Jersey Aquestes jornades portaran a la ciutat a les principals veus nacionals i internacionals al voltant de la temàtica del cànem i els seus diferents usos, i mostraran els avenços i esforços portats a terme durant els darrers anys al voltant de la seva regulació.

SpannabisCatFAC2016Spannabis s’ha consolidat com la fira més important del món dintre del sector. adidas neo uk asics gel lyte 3 gris Actualment és la que rep més visitants, acredita més professionals i mitjans de comunicació i la més important a nivell empresarial. adidas ace 16.1 En aquesta tretzena edició, Spannabis portarà els expositors i marques més rellevants del sector, ocuparà més de 17.000 m2 del recinte de Fira de Cornellà i mostrarà les últimes novetats i les millors ofertes per als visitants. nike pas cher En la passada edició va rebre 34.000 visitants, va acreditar a 3.000 professionals, a 200 mitjans de comunicació nacionals i internacionals i s’hi varen veure representades més de 500 empreses.

Durant la Fira també es lliuraran els Premis Spannabis 2016 per premiar el millor stand, Blue Black Jordan Shoes el millor banc de llavors, el millor nutrent, adidas superstar pas cher el millor producte de parafernàlia, el millor producte de cànem i el millor utensili de cultiu.