Des de la CatFAC defensem l’acompanyament terapèutic sense tabús a totes les persones que desitgen utilitzar el cànnabis com a pal·liatiu terapèutic o millorar la seva condició de vida. És per això que dins del Grup Terapèutic treballem amb doctors especialitzats en cànnabis, per acompanya a les persones que utilitzen el cànnabis per la seva patologia.

Podeu demanar hora a Catfac@catfac.org

També entenem que les associacions som agents de prevenció i reducció de riscos actius i volem seguir impulsant aquest paper. És per això que donant compliment al Codi de Bones Pràctiques impulsem activitats i tallers en cada associació federada.

La CatFAC també col·labora amb tots els estudis que persegueixin millorar la informació sobre aquesta substància. En l’actualitat donem suport al projecte dICEERS en aquest sentit.

 

aicmButlletí de la Associació Internacional pel Cànnabis com Medicament (IACM)

El Butlletí de la IACM és una publicació quinzenal gratuïta que recull les novetats sobretot el relacionat amb el Cànnabis com medicament.  Aqui

 

 

La Societat EspanySEICola de Recerca sobre Cannabinoides (SEIC)

Societat científica constituïda per investigadors que treballen en el camp dels cannabinoides des de diferents disciplines i metodologies. Aqui

 

 

 

       Visites realitzades: 

20150831060728