La ILP sobre la regulació d’associacions de consum cànnabis iniciarà el seu tràmit al Parlament després de comptar amb el vistiplau de tots els grups, excepte el PP. New Balance 997.5 hombre Els populars havien presentat una esmena a la totalitat que la resta de formacions ha rebutjat. La proposició ha superat el debat, per 9 vots a favor i 122 en contra.

Bernat Pellisa, en representació de la comissió promotora de la ILP, ha presentat davant el ple aquesta iniciativa, chaussure de tennis asics que va aconseguir superar les cinquanta mil signatures necessàries perquè se n’iniciés la tramitació pròpiament parlamentària.

És una tramitació necessària i urgent. Dont’a Hightower Jersey No deixeu escapar l’oportunitat’, ha manifestat Bernat Pellissa, representant del grup promotor de la ILP.

Amb 70 anys de prohibicionisme no s’ha estat capaç d’erradicar ni un sol consumidor ni les màfies del narcotràfic’, ha alertat Pellissa. ZX 750 Una política, la del prohibicionisme, que ha defensat el diputat popular Alberto Villagrasa, AIR HUARACHE qui ha advertit del perill de ‘banalitzar’ el consum de marihuana si es regulen els clubs cannàbics. New Balance buty dziecięce La resta de grups, en canvi, s’ha mostrat contrari a la prohibició perquè consideren que ha fet augmentar el paper de les màfies i del narcotràfic.

La proposició té per objecte establir el model d’activitat de les associacions de consumidors de cànnabis i les normes generals perquè puguin constituir-se. Així mateix, estableix normes per al cultiu, un registre i control de distribució i mesures de control higiènic i sanitari. Damien Harris Jersey A més, dedica un títol a programes de prevenció de riscos i reducció de danys.

Al debat hi han intervingut els diputats Alba Vergés (JxSí), Noemí de la Calle (C’s), Alberto Villagrasa (PPC), Raúl Moreno (PSC), Albano Dante Fachin (CSQP) i Benet Salellas (CUP).

PARLAMENT ROSA VERDA

Un dia històric perquè demostrem com el sentit comú del carrer pot entrar als Parlaments de la mà de la ciutadania organitzada a fer lleis que transformin les realitats injustes i que defensin els drets fonamentals de les persones.

Gràcies a l’acció de prop de 300 fedataris i fedatàries, AIR ZOOM ELITE 9 de centenars de col·laboradors i col·laboradores, d’organitzacions socials, cíviques i polítiques, de les mocions dels ajuntaments, que han permès situar davant l’opinió ciutadana la lluita pels nostres drets. fjallraven kanken pas cher La lluita, però, no s’acaba aquí, Air Max 90 Donna

ja que, ara, l’objectiu és que no es retalli res del que proposa la iniciativa.