Després de molts mesos de feina intensa avui podem comunicar una molt bona noticia:

L’institut d’Estadística de Catalunya ha validat 54.980 signatures (gairebé 5.000 signatures més del mínim que exigeix la llei). NIKE AIR ZOOM ELITE 9 Ha quedat palès que la ILP La Rosa Verda gaudeix del suport popular necessari per prosseguir la seva tramitació parlamentaria.

Demà a les 12:00 la comissió promotora entregarà els plecs amb els certificats d’estadística al Parlament de Catalunya. Chaussures nike La comissió de Control convocarà en un termini de tres setmanes un acte públic al Parlament per fer la comprovació de signatures i certificats, NIKE AIR ZOOM STRUCTURE 20

i fer oficial el resultat positiu de la recollida. nike tn 2017 femme A partir d’aquest moment el debat a la totalitat de la Iniciativa Legislativa s’haurà de realitzar un màxim de 4 mesos. Nike Air Zoom Pegasus 33 femme Com molts de vosaltres ja sabreu la gran majoria de grups polítics amb representació parlamentaria ja han manifestat el seu suport a la Rosa Verda, ugg soldes que ara ja es podrà concretar en la tramitació parlamentaria.

Volem donar les gràcies a totes aquelles persones i entitats que han donat suport a la ILP amb la seva tasca de fedataris, nike tn femme 2017 amb la seva signatura o amb el recolzament econòmic, buying ffxiv gil i contribuït a assolir una fita molt important pel reconeixement dels drets i llibertats fonamentals de les persones.

By |octubre 16th, 2016|noticias|