L’ordenança reguladora dels clubs socials de cànnabis de Granollers a Debat.Vallès Oriental Televisió

Des de la CatFAC celebrem la decisió adoptada per l’Ajuntament de Granollers i agraïm una vegada més que els partits Crida-CUP i ERC-Acció facin les seves al·legacions a l’ordenança reguladora dels clubs socials de cànnabis, què en seu primer esborrany segregava aquests clubs i continuava la seva estigmatització.

Les associacions d’usuàries de Cànnabis no son un problema, des de CatFAC portem anys de lluita i dedicació per aconseguir promoure un canvi en les polítiques de drogues que abandonin la prohibició, superada pel fracàs i els problemes que genera, per implantar un model centrat en la salut, l’educació, la llibertat individual, la seguretat i la convivència ciutadana. Desde CatFAC estenem la mà a col·laborar en tot el que ens sigui possible perquè des del món local també es contribueixi en l’empoderament de la ciutadania i en el camí de fer un país lliure de persones lliures.

 

Feu un comentari