Obrim el concepte "regulació"

cannabis prohibicionDimecres el primer tinent alcalde del ajuntament de Barcelona Joaquim Forn,va assegurar que abans del mes de Juny ja estarà llesta la normativa que tindran que seguir els associacions Cannàbiques  a la capital catalana. Una gran notícia sense cap dubte però……. Que hem d’esperar d’aquesta normativa?. I una de les preguntes que cada vegada més persones es fan, significa aquesta iniciativa que cada vegada s’està més prop de la regulació del cultiu personal de cànnabis?
No són preguntes senzilles de respondre, sobretot amb l’enduriment de la llei de seguretat ciutadana que pretén treure endavant (si no ho evitem tota la societat en el seu conjunt) el govern del PP, en la qual assetja molt durament a persones usuàries de cànnabis i a clubs socials. Però el cas és que ara sembla una qüestió de vida o mort regular al gran nombre de clubs que han obert les seves portes a Barcelona, en tan sol 3 mesos estaran sota la lupa del govern i podrem veure si es pretén abordar el concepte de “regulació” íntegrament tal com ha vingut demandat la FAC (representats per CatFAC a Catalunya) en contínues reunions de treball amb partits polítics i institucions. És el moment de debati, conversar, analitzar, organitzar i REGULAR EN MAJÚSCULES !!!
No s’ha de deixar fora del debat a usuaris terapèutics , usuaris particulars, professionals mèdics, psicòlegs i tants col·lectius que puguin donar matisos  de color en aquest projecte de canvi en el marc jurídic actual sobre ús del cànnabis. No solament en el marc jurídic, devem ser una societat madura per engegar programes sobre divulgació en l’ús responsable i de la prevenció de riscos associats al seu ús, així com posar en nous estudis clínics amb cànnabis on la prohibició limitava la recerca més seriosa sobre les seves aplicacions terapèutiques.
Obrim el concepte “regulació” a la possibilitat de reactivar el sector agrari donant altres opcions més rendibles de cultiu als nostres agricultors. Fem del concepte “regulació” un mètode d’estalvi i benefici per a la despesa pública, ara més que mai.
+info: http://www.fac.cc/