Million Marijuana March, Barcelona 4M


475906_247855098691423_1683478554_oEl Moviment Cannàbic Català (MCC) us convidem a formar part el proper 4 de maig a les 12:00 h. a la Plaça de Catalunya de Barcelona d’una Plantació Col·lectiva per la Legalització, sumant-nos a les accions que es realitzen simultàniament en 187 ciutats de tot el món amb motiu de la Million Marijuana March.

Una acció civil pacífica organitzada per protestar contra les actuals polítiques sobre l’ús de drogues i en particular del Cànnabis, per exigir que cap de les plantes que la naturalesa ha creat pugui ser prohibida.

Aquesta acció festiva i pacífica a favor de l’acte conreo i de la regulació de l’ús del cànnabis, és l’alternativa del MCC a la Marxa Mundial de la Marihuana que se celebrés el dia 11 de Maig a Madrid, punt de trobada dels grups anti-prohibicionistas de l’estat Español.

Ja n’hi ha prou de criminalitzar a ciutadans que lliurement han va decidir consumir una substància a la qual cada dia més Països del món estudien la seva despenalització. Uneix-te al moviment Mundial i Planta’t davant la prohibició.